De smakelijkste producten uit de streek ontdek je in onze hoevewinkel

Huisbereid of lokaal, van eigen teelt of van de collega boer

Bezoek onze hoevewinkel

Huisgemaakte of Limburgse streekproducten en geschenkmanden

Wanneer je niet met lege handen wil aankomen bij een etentje bij vrienden, wanneer je naar een verjaardagsfeestje moet bij familie of je nog op zoek bent naar een origineel eindejaarsgeschenk. In onze hoevewinkel helpen we je graag het ideale geschenk samen te stellen. 

Met een keuze uit onze hoeve- of huisgemaakte producten, lokale Limburgse lekkernijen of delicatessen van daarbuiten, vind je altijd wat je zoekt voor elke gelegenheid.

! TIP: Verras je graag iemand met een lekker ontbijt of een zalige brunch, dan ben je met onze ontbijtboxen aan het juiste adres.  

Biologische groenten en fruit

De seizoensgebonden groenten en fruit die je kan vinden in onze hoevewinkel, komen rechtstreeks van het veld. Zijn onze verse producten niet van eigen teelt, dan komen ze doorgaans van andere lokale of biologische landbouwers. Op die manier houden we graag de keten zo kort mogelijk.

Zuivel- en vleesproducten van eigen hoeve

Naast verse kazen en yoghourt uit de streek, bieden we huisbereide melkproducten aan, vervaardigd van de biologische melk van onze koeien. Ook onze dagverse biologische eieren, en biologisch rund- en kippenvlees ligt sinds kort in onze rekken. Als je het ons vraagt, een wereld van verschil. En dat proef je. 

Bezoek onze webshop

Geraak je niet direct tot op onze boerderij? Bekijk een greep uit ons aanbod hieronder in onze webshop en we leveren het graag tot bij jou.