27 Maa

Koeiendans 2022

De lente is begonnen, het gras wordt groen en de temperaturen gaan langzaam maar zeker de hoogte in. Onze gevlekte dames staan dan ook weer te popelen om naar buiten het zonnetje in te gaan. Zoals dat bij tradities hoort, organiseren we op onze hoeve de jaarlijkse 'koeiendans'. Dit vanaf 14.30u, waar er plezier is voor jong en oud. Breng een bezoekje aan de koeien op onze boerderij, waarna je kan proeven van een lekker glaasje échte biologische koemelk. Eet een lekkere pannenkoek of wafel in onze bistro, of een heerlijk ijsje uit het vuistje. En daarna kan je gezellig struinen door onze hoevewinkel, terwijl de allerkleinsten meedoen aan de leuke boerderijspelletjes in onze speelweide.
24 Apr

Start toeristisch seizoen Oudsbergen - Op Schoolreis in Oudsbergen

Naar jaarlijkse gewoonte opent Oudsbergen het toeristisch seizoen feestelijk tijdens de Erfgoeddag op zondag 24 april. Onder het motto 'Erfgoeddag maakt school!' staat alles in het thema van het schoolleven en -verleden. Fiets de Ronde van Oudsbergen en spot onderweg allerlei mooie plekjes en verrassende animatie. Vertrek aan fietscafé Aen de Bullenschool en volg de knooppunten van tussenstop naar tussenstop. Ook ruiters en menners kunnen hun hartje ophalen. Vertrek te paard of met de koets en ontdek de bewegwijzerde lussen over zanderige en onverharde paden in Duinengordel. Ook op onze hoeve maak je een leuke tussenstop. Geniet van een ambachtelijk hoeve ijsje of een heerlijke pannenkoek, terwijl de kindjes kunnen toeren op de draaimolen van de accordionist. Meer info vind je op https://www.oudsbergen.be/erfgoeddag
17 Mei

Workshop koken met lokale producten - Marianne Dirkx (Thermomix) x Week van de Korte Keten

Tijdens de "Week van de Korte Keten" zetten wij met alle plezier het 'beste van de streek' in de kijker. Dit om te tonen wat voor lekkers onze mooie Limburgse streek te bieden heeft. Daarom komt Marianne Dirkx ons tonen hoe je met seizoensgebonden producten uit de regio, in een handomdraai de lekkerste hapjes, salades en drankjes op tafel tovert.Bereid je voor op handige tips (ook al heb je geen Thermomix), lekkere proevertjes en een avond vol leuk gezelschap! Datum: 17.05.22 om 18.30u Inkom is gratis, maar inschrijven is wel een must. Inschrijven graag voor 15/05 door een mailtje naar info@tievis.be Wij heten je een warm welkom!
19 Mei

Workshop koken met lokale producten - Marianne Dirkx (Thermomix) x Week van de Korte Keten

Tijdens de "Week van de Korte Keten" zetten wij met alle plezier het 'beste van de streek' in de kijker. Dit om te tonen wat voor lekkers onze mooie Limburgse streek te bieden heeft. Daarom komt Marianne Dirkx ons tonen hoe je met seizoensgebonden producten uit de regio, in een handomdraai de lekkerste hapjes, salades en drankjes op tafel tovert.Bereid je voor op handige tips (ook al heb je geen Thermomix), lekkere proevertjes en een avond vol leuk gezelschap! Datum: 19.05.22 om 18.30u Inkom is gratis, maar inschrijven is wel een must. Inschrijven graag voor 15/05 door een mailtje naar info@tievis.be Wij heten je een warm welkom!